BOKNINGSVILLKOR

ALLMÄNNA VILLKOR

Du och hotellet kommer överens om villkoren för rumsuthyrningen. Namnet på det bolag som driver hotellet (nedan kallad “Chefens Hotell AB” eller “hotellet”) och med vilket du ingår avtal framgår av bokningsbekräftelsen. Om inte någon speciell överenskommelse har träffats gäller följande regler.
För konferenser samt gruppbokningar gäller särskilda regler.

BOKNING OCH BEKRÄFTELSE

En bokning är bindande i och med att den bekräftats och du fått en skriftlig bokningsbekräftelse med bokningsnummer, datum och priser. All bokning sker via vår hemsida eller säljkanaler. Vid bokning behöver vi namn, adress, mobilnummer samt en epostadress. Olika regler gäller för olika priser, se detaljerad prisinformation. För att boka ett rum på Chefens Hotel AB måste du vara minst 18 år. Du som bokar rummet för en underårig är ansvarig oavsett om du bor eller inte bor med den underårige i rummet.
Av säkerhetsskäl tillåter vi endast våra medarbetare och incheckade gäster att vistas fritt i hotellrum eller andra reserverade lokaler.

ANKOMST OCH AVRESA

Incheckning kan ske från kl.14.00. Utcheckning senast kl. 12.00.

AVBOKNING OCH UTEBLIVEN ANKOMST

Avbokningsvillkoren varierar beroende på vilket pris du har bokat, läs noga detaljerad prisinformation. Om inte annat överenskommits vid bokningstillfället eller priset du har valt har andra regler skall avbeställning ske senast kl. 18.00 (lokal tid för hotellet) på dagen före ankomst. Uteblir du utan avbeställning eller avbeställer senare än kl. 18.00, får du betala för ett dygn. Om hotellet haft särskilda kostnader med anledning av din beställning får du ersätta även dessa.

FÖRVARING AV VÄRDESAKER OCH BAGAGE PÅ HOTELLET

Lämna inte värdesaker eller bagage utan uppsikt vid in/utcheckning, frukost eller när du väntar på taxi. Hotellet har av säkerhetsskäl ingen skyldighet att förvara egendom som är av högt värde eller egendom som skulle kunna utsätta hotellets personal eller övriga gäster för fara. Hotellet har inte något strikt ansvar för egendom som du förvarar på hotellrummet eller i bagagerummet.

BETALNING

För vissa priser gäller förskottsbetalning. Läs detaljerad prisinformation. Avbokar du rummet utan hänsyn till avbokningsvillkoren, har hotellet rätt att behålla bokningsavgiften/förskottsbetalningen. Generellt gäller att hotellräkningen skall betalas när du får den, oftast vid ankomsten till hotellet. Vi accepterar de vanligast förekommande kontokorten. Chefens Hotell är ett kontantfritt hotell och är inte skyldigt att acceptera checkar, kuponger eller utländsk valuta om hotellet inte har erbjudit sig att göra det.

DIN EGEN SÄKERHET

Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknapp och brandsläckare finns. Titta efter detaljer i informationen på insidan av hotellrumsdörren.

BEHANDLING AV PERSONUPPGIFTER

Chefens Hotell AB behandlar personuppgifter om de som använder våra tjänster och produkter. Chefens Hotell AB och hotellet är personuppgiftsansvariga med hänsyn till personuppgifter relaterade till din bokning.

De personuppgifter du lämnar används av Chefens Hotell AB för att tillhandahålla, administrera, följa upp och ta betalt för de tjänster du bokat. Detta omfattar även kommunikation som påminner eller informerar om din bokning eller erbjudanden och information som ansluter till din bokning före, under och efter din vistelse. I tillägg kan dina personuppgifter komma att behandlas för de ändamål som framgår av vår Integritetspolicy.

När du bokar åt annan ansvarar du gentemot oss för att du har medgivande från den eller de andra personerna att Chefens Hotell AB får behandla deras personuppgifter i enlighet med de villkor som framgår häri.

För ytterligare information om Chefens Hotells personuppgiftshantering, vänligen kontakta oss på

info@chefenshotel.se eller 08-15 51 14